07-07-2015

Landsstævne og ferie

Veloverstået landsstævne i 30. g. varme som desværre hæmmede alle heste som kuske/grooms! Vi ankom torsdag aften så hun kunne nå at se sig lidt omkring og vænne sig til at være i byen. Fredag startede med dressur, lørdag maraton og søndag toppe. Soya kæmpede sig igennem alle tre disipliner. Dressuren gik faktisk rigtig godt, trods manglende energi og gålyst var der flere 7-taller og et enkelt flot 8-tal! Samlagt gik hun til 73% hvad der ikke er helt skidt. Vi var stolte af hende og som altid en engel at have med i byen.

2. dag skulle vi gå maraton. Det var straks være, stadig meget varme og ingen energi. A-etapen var for os første gang da klub/træningsstævner tit er ud i en med kun B-etape. A-etapen var 7.2 km på en flot og heldigvis skyggefuld tur gennem skov og god terræn. Derefter var der dyrlægekontrol som godkendte os til efter 10. min. pause at køre videre på B-etapen. Desværre blev vi holdt tilbage sammenlagt 18 min. da samme person også skulle starte A-etape. Soya fik vand og vådt håndklæde over sit hoved men syntes ikke at hjælpe. da vi endelig blev sendt videre, mente Soya at nu var det nok! Hun var færdig og vi måtte kæmpe os igennem første forhindring. På vej til anden forhindring, andgraven, besluttede vi at trække os hvis hun ikke viste mere energi. Da vi kom til vandet nægtede hun og vi opgav.

Søndag 3. disiplin, toppe var hun noget mere klar og vi kom da også igennem dog måtte jeg igen trække over broen, som gav en del fejl og meget tidsfejl. Alligevel blev vi nr. 2 i klassen!

Vi var meget glade og stolte af vores dejlige hoppe som ikke havde det nemt med al den varme og så meget nyt. Det var trods alt vores første landsstævne og vi har meget at lære endnu. Derte har været en meget lærerig oplevelse og nu glæder vi os til septemper mrd. hvor Birken har landsstævne.