08-06-2015

DOA stævne og kørestævne

på en weekend! Det er hårde betingelser men for Soya var det kun dejligt! Hun nød at være med til dressurstævne og hyggede sig i en boks hele dagen efter ridtet, da vi hjalp med stævnet.

Kørestævnet på Birken lørdag gik rigtig godt. Soya viste overskud og god energi så vi vakgte at sætte hut på hende i dressuren, det skulle vi nok ikke have valgt da det beroliger hende lidt for meget. Hun gik et fint program med bedre kritrik end sidt så helt galt var det nok ikke. Toppene fik vi fejl på tid og kun en kegle!! Så rigtig ærgeligt med tiden. Maraton gik super som altid, Soya elsker dennne deciplin. Første forhindring gik som planlagt, den anden ikke så godt! Vi ramte en pæl så vognstængerne blev skæve og Soya måtte trække noget skævt. Resten af turen gik ok, men Soya var meget forsigtig og Hans måtte passe ekstra på da vognen kørte skævt. Vi var dog forbi dommeren efter uheldet og fik grønt lys for at køre viderer.

Så det blev en weekend uden rosetter men en super skøn tid med vores bedste hest. Nu gælder det træning op til landsstævnet i uge 27! Det bliver så sjovt.