31-08-2014

Ridebrugsprøven overstået

så nu er det hverdag igen for lille Soya og livet som kørehest fortsætter. Et stævne venter forude på Birken lørdag d. 4 oktober. Desværre er det samme dag som dressurstævne på HIRI hvor Nikoline og jeg gerne skulle med så Hans må have en ny groom med. Hvor meget jeg end er imod dette, må jeg jo også prioterer min ridning og hest. Soya og Hans er nok ligeglade. 🙂

Til brugsprøven var det ellers lidt skuffende at se så få af DOA`S bestyrelse deltage!! 1 deltog, vores sekretær Pernille???? Ikke engang en fotograf eller præsention af de forskellige heste!!! Flag eller andet der viste at det var brugsprøve for DOA? En anden ting der undrede mig var at vi blev bedømt sammen med trakehner? Det er jo en avls-brugsprøve ved DOA. At der deltog anden race er jo super godt, det kunne måske give flere tilskuer og man kan lære meget af andre forbund. Men hvad kan en anden race bruge vores bedømmelse til??

 Ole Hummelshøj havde virklig lagt et flot og stort arbejde i dagens arrangement! Et dejlig sted at være, håber at samarbejdet fortsætter der. Som tilskuer til sin egen hest var det super at man kunne være inde i ringen sammen med hestene.