31-07-2014

Sommerferieuge på Holtegård

I år tog vi på ferie med hestevogn og barnebarnet Viktoria. Hun drømmer jo om at blive kusk som bedstefar så man kan jo ikke starte for tidligt!

Trods den varmeste uge i mands minde og lidt over 100 km for vogn på 4 dage var Soya i top form. Den første dag var en hård tur på ca 33 km fra Holtegård til Hammer bakker i Vodskov.  Jeg var meget spændt på turen over motorvejsbroen samtid med at det var en rimelig trafikeret vej vi kørte på med lastbiler, motorcykler og meget meget andet. Soya var som altid tryg og rolig bare Hans brugte sin stemme beroligende til hende, rokkede hun ikke et øre!! Nu tror jeg vi ved at hun er 100% stabil kørehest.

Der var mange forskellige vogne og hesteracer. Nogle ture blev delt op og der blev taget hensyn til små ponyer og uerfarende heste så alle havde en god oplevelse.

Derefter blev turene bare bedre og bedre for hver dag! Sikke en natur der er i det nordjydske. Smukt og med masser af flora langs vejene. Vi holdte hver gang pause med et godt hvil for hestene og både dyr og folk fyldte sig med madpakker og væske.

Efter sådanne et hvil var Soya frisk til en god tur hjem ad.

Der blev hygget og lavt sjov på pladsen om aften både for børn og voksne. Det var en rigtig dejlig måde at holde ferie på, men også hårdt pga varmen.

Nu står den så på dressurtræning for Soya og jeg. Vi tager på weekendkursus ved Mads Rom på Krogsagergård næste weekend. Tiden nærmere sig for endagsrideprøven så vi må klemme lårene sammen og igang.