06-04-2014

Uuhej hvor det går

over stok og over sten! En super dejlig dag er overstået og uden ulykker. Soya er en sand fighter at køre stævne med. Hun er super god til at slappe af når hun står i bilen og tænder hurtigt når hun bliver spændt for.

I dressuren havde vi en god fornemelse og var vildt stolte da hun rykkede flot! Dog var det ikke nok hun rykkede og dommeren gav 5,5 for parraden og et spørgsmålstegn ved ryk.

Forhindringsbanen var ikke vores bedste, men vi gennemførte og tiden var ok. 9 bolde desværre.

I maratonen skridtede vi stille og ventede på start, så kom første fejl. Vi skulle melde til start 10 min. før... Nå men så lærte vi da det. På ruten travede Soya frisk og vi kom ind til første forhindring i god tid, som var "skoven". Der kom vi desværre til at køre igennem en forkert port og glemte at rette , så vi blev diskvalificeret. Det fik vi dog ikke af vide før efter maratonen så vi kørte færdig. Næste forhindring var vandgraven som vi var sikre på hun ikke ville i. Vi var derfor forberedt på at skulle presse hende og råbe noget. Soya tøvede et split sekund men vi pressede hende og flot løb hun igennem hele 3 gange!! Sikke en fornemmelse når noget lykkes så nemt. Når vi først lære at huske portene og styrer uden om keglerne bliver vi da super gode!

Hele dagen igennem var fyldt med masser af gladeog hjælpsomme mennesker. Køresporten er virkelig en dejlig sport med masser af seriøse, men også hyggelige stunder.

Vi er så stolte af Soya og glæder os til næste stævne som er på Holtegården d. 27/4.

I morgen står den på træning på Holtegården.

Dressurtræning er derfor rykket til tirsdag. Endags-rideprøven er den 30/8 så vi har lidt tid at løbe på endnu.