15-09-2013

Eliteskue

🙂er nu veloverstået og Soya var som altid en super hest at have med. Hun  havde sparet en stor mængde energi op, så det var lidt af en bombe Hans gik ind i ringen med. Hun var en del trippende i skridten og ville ikke slappe af. Løs var hun noget volsomt og der blev ikke blæret med hendes super flotte fri trav! Vi skulle dog møde ind igen til uddeling senere. Soya´S fortrin er hendes gangarter, hvor imod hendes rival havde tybe og fundament som hendes bedste. Hendes gangarter blev så omdømt til et 9-tal mere og vandt derfor. Alt i alt en god dag, men igen med alt for lidt opbakning af medlemmer der var stort set ingen andre end dem der havde heste med. Lidt ærgeligt da man kan lære af at se de andre avlers heste og høre dommernes kommentare. Om man så er enige eller ej er jo en anden sag.

Soya vil helt sikkert vise sig bedre på dressurbanerne og det er der vi skal ud at vise hende frem. Hans har i dag kørt en lille tur med hende hvor hun arbejde godt og nød en tur i det fri.

DOA har også besluttet sig for at der bliver mulighed for at deltage i en endagsbrugsprøve og køreprøve som vi vil melde hende til. Dette afholdes d. 12 og den 19 oktober.

Så der bliver vist ingen ferie endnu.