17-06-2019

Landsstævne i VK

I weekenden gik Dicanio sit første landsstævne på Holtegård Vendsyssel Køreforening. 

Hans kan kun være så glad og stolt af dem alle 3. Rasmus som groom Dicanio og kusken selv.  Fredag eftermiddag blev der pakket alt som var gjort klar hele torsdag. Dicanio vasket og flette, seletøj og vogn pudset. Nyvasket jakker skjorter og ekstra tøj pakket. Campingvogn kassevogn og hestetrailer blev fyldt til bristepunktet. Det er en dyr og krævende sport hvor transport og overnatning hurtig kan give store udslag i et bugets. Det er også mange gange det der holder de unge nye kuske lidt tilbage. Desværre for der er plads til mange flere i denne sport.

Dressuren blev kørt lørdag formiddag hvor Dicanio gik en smule anspændt men slet ikke så meget som vi før har set det. Stemningen var god og kusken havde en dejlig tur. Resultatet blev ikke det bedste sammenlagt endte de sidst i klassen, men det skal jo også kunne mærkes at det er et landsstævne og ikke et klubstævne med en dommer, her sidder der 3. 

Til toppene kørte de en rigtig fin tur og den gode træning blev belønnet med kun 1 bold men tidsfej så det endte som nr 5. 

Efter dagens strabasser fik Dicanio lidt ekstra forkælelse af lidt massage/healing af Bitten. Det nød han meget og kusken fik løsnet sine håndled lidt op også. 

Søndag blev maraton kørt og alle var spændte på turen. De klarede det bare med fuld bravu! Det blev til en kæmpe flot anden plads. Dicanio søgte alle forhindringerne og tøvede ikke meget. Det var også rigtige gode forhindringer med god plads og ikke så tekninsk svær. Dejlig for en ny ekvipage så det ikke kommer til at blive for voldsomt. 

Efter stævnet og resultaterne var blevet klappet i hus var der en snak om hvordan oprykning fra Midelsvær til Svær kan bliver mere eftertragtet, i sted for at nogen bliver ved at køre Middelsvær selv efter flere placeringer i klassen. Der blev nævnt flere mulig løsninger som formændnene fra klubberne kunne tage med derfra.  Det kan give en spændene snak til hovedbestyrelse-mødet næste gang.