Dicanio`s blog

31-01-2019

Vinteren er kommet og Dicanio hygge sig på folden med Kaka. Når vejret tillader det køre Hans  og Christina er gået igang med at træne fra jorden i longe. Det bliver meget bedre med den højre side.  

20-11-2018

Dicanio er nu hjemme i sin boks igen 2 uger før tid da han desværre fik en alvorlig omgang kolik. Efter et døgn i dyrlægernes opsyn hentede vi ham hjem og nu er han stille og rolig ved at finde ud hvor han nu er. Han har jo boet ved Birgitte lige så længe som her. De to vallakker nyder hinnandens selskab og han er igang med lidt let arbejde igen. Han er ikke så dygtig til at drikke vand så vi har meget fokus på det så han undgår tilbagefald. Masser af hø gullerødder og godt tilskudsfoder så er han snart sig selv igen. På torsdag står den på nye sko så han kan komme ud at køre igen. 

08-11-2018

Det går rigtig godt med Dicanio og Hans. Nu har de fået trænet sammen med Birgitte og været på tur til Birken MKS`s baner med forhindringer og dressurbaner. D. 1. december er han hjemme i stalden igen og Hans har tilmeldt sig en undervisnigstime ved Henrik Høper i december. Det bliver spændene.

26-10-2018

I dag var Hans , Birgitte og Dicanio taget til MKS`træningsbaner og kørte kegler for første gang. Det tog han pænt kun det at spænde vogn for et fremmede sted var lidt en udfordring. Heldigvis faldt han til ro da Torben hjalp ham. Dejligt at se Hans køre ham og inden de pakkede sammen tog de enkel forhindring i skoven.  Det bliver spændene at følge de to. 

08-10-2018

Danaway Dicanio er en dejlig welsh cob sek. d hingst som er indkøbt mhp afløser for Jo-Jo og Safir. Han er nu kastereret og igang med tilkørsel ved Birgitte. Det tager han rigtig fint og nu skal Hans bare være lidt med så de to kan finde hinnanden.