Dicanio`s blog

10-06-2019

Hans og Dicanio var en tur på Birken for at træne lidt dressur. De var så heldige at broen var sat frem til kegle-træning så de tog deres første tur. Det gik super fint så nu er det tjekket af inden weekendens stævne. Resten af ugen går med at få pusdet og vasket lidt træning så skulle alle være klar. 

Så er der kun at krydse finger for vejret er med os og Dicanio vil drikke vand. Han er lidt dårlig til at drikke,,, ?? UsikkerSå kan vi ikke ønske os mere.

09-06-2019

Dicanio og Hans arbejder frem mod deres første landsstævne i weekenden på Holtegaard. Det bliver spændene at følge dem. Jeg har fået lov at være skriver for dommer til dressuren så kan holde godt øje med dem. Cool

 

22-05-2019

Dicanio er efterhånden en mere stabil kørehest. Der er lang vej endnu men efter et par klubstævner er der nu meldt til deres første landsstævne på Holtegaard i juni. Det er en stor mundfuld for både hest og kusk. Kusken er stadig lidt mærket efter sin sygdom sidste år og der er mange forhindringer at huske til et landsstævne. Det gode ved det er at stævnet er over 2 dage så der bliver en god pause mellem diciplinerne. 

Dicanio har også prøvet at være på vandløbebånd som han var fantastisk god til og sikke det kunne få hans ryg- og motor-muskler til at arbjede så meget bedre. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Healthy Horse Randers. Det er skønt med den mulighed kun få km fra os og vi vil helt sikkert bruge det jævnligt som afveksling i hans træning. 

 

02-04-2019

Dicanio var til sit første stævne d. 30/3 på Holtegaard Vendsyssels køreforening. Det gik over al forventning han var super super sød at have med i byen og tog alt med ro og tillid til kusken og os andre. De kørte alle 3 dicipliner så der blev brugt op af energi og han stod stille og afslappet i trailerne mellem diciplinerne. Dressuren kørte de til 70,4%  som gav en 6. plads af 8 forhindringerne 3 bolde med tidsfejl ialt 27 fejl og en 6. plads.  Maratonen blev flot gennemført og ente med en 6. plads og igen samlet en 6. plads. Det kan vi da kun være stolte og tilfredse med . Som dommer i dressuren Poul Block skrev Med mere rutine skal den hest nok blive god!.

Det bedste var også at se kusk og groom give Dicanio en fantastisk oplevelse af dagen. Ikke noget stress eller pres. Dejligt! Hjerte

Vi har nu købt lidt vitamintilskud og lucerne så han holder den gode hul og ikke kommer til at tabe sig trods anstrengelserne. 

Søndag d 7/4 er der stævne igen denne gang på hjemmebane Birken. 

31-01-2019

Vinteren er kommet og Dicanio hygge sig på folden med Kaka. Når vejret tillader det køre Hans  og Christina er gået igang med at træne fra jorden i longe. Det bliver meget bedre med den højre side.