Kaka´s blog

31-01-2019

Kaka nyder frosten med sin kammerart på folden. Vi er nu tilmeldt undervisning ved Gitte Vestergaard KBR ARR, i akademisk rigtig ridning, som vi glæder os til. Hvis det lykkes at få ham i traileren skal vi afsted d. 8/2 første gang. Ellers bliver der ikke trænes så meget da banen er frossen og isglat. Men vi går den gode tid imøde og det skal nok lykkes at få forår igen. 

20-11-2018

Kaka havde besøg af dyrlægen så vi kunne få en udredning på hvad der gemte sig i hans bringe/skuldre. Heldigvis viste scanning at det var et gammel slag der var skyld i en forkalkning i en hinde omkring musklen. Så heldigvis ingen grund til panik og vi fortsætter med at træne. Jeg har stadig ikke mulighed for at købe en sadel der kan passe ham men vi nyder at træne sammen fra jorden. Langsomt bliver han mere og mere blød hans galop er blevet meget bedre. 

08-11-2018

I dag havde Kaka igen besøg af Christina Ilsøe. Hun var ikke andet end lige trådt ind af døren da Kaka hurtig reagerede på hendes berøring af bryst-albue. Vi aftalte en laserterapi og så skal jeg have dyrlægens bud på hvad det er der sidder og trygger ham. Ellers er hans ryg og krop blevet så super fin og det går den rigtige vej nu. Derfor undre det os også at han stadig er meget stram i sin venstre side. 

26-10-2018

til jeg kommer i sadlen. Sjovt nok er det ikke noget jeg bliver ked af, da det er så meget bedre for Kaka at finde sin krop inden han skal flyve rundt med mig. For ingen tvivl om at vi komme til at flyve da han er en fantastisk hest.  Dette billede er kvalitetsmæssigt ikke godt men se lige det blik han har i øjenene, det er så skønt at se. Han nyder besøg af dygtige Christina Ilsøe med behandlinger og vi træner spiralen og bomøvelser så han kan trække vejret, få ryggen op og bruge sin krop meget bedre. I dag blev han vacineret og vi trænede roligt men dog kunne jeg se/mærke hans venstre side desværre er meget låst igen. Planen er mere træning i morgen og en lang gåtur så skal det nok løsne op. Det er jo egentlig lige efter bogen, 3 skridt frem og 5 tilbage og så frem frem frem. Jeg har også mange udfordringer med min egen krop og for ikke at belaste Kaka for meget må jeg også få lavt mine yoga øvelser hver dag. 

14-10-2018

Kaka er stadig uden sadel men har haft besøg af smeden og i morgen massage. Han har smidt en del muskler og vægt men vi arbejder på at få de rigtige muskler til at sætte sig og det koster på udtrykket. Bomøvelserne syntes han at finde sjove og nu glæder mig også til at forhåbentlig at se noget mere liv i hans øjne. Jeg må lede viderer eftre en sadel det er åbenbart ikkenemt at finde lige præcis den Silje forslog. Jeg har lånt en Bates af en venninde men den er heller i helt god.