Kaka´s blog

02-04-2019

Da det bliver for meget for Kaka og jeg at være afhængie af andre til at hjælpe med transport må vi opgive undervisning i Akademisk Rigtig Ridning i Sabroe. Derfor har jeg tilmeldt os undervisning igen af dygtige Sarah. Hun kommer her på lørdag og vi har aftalt at hun rider Kaka så hun kan mærke og se hvor vi skal sætte vores styrker ind på at få ham klar til mig. Han er allerede super super sød men hader blæsvejr og børn der skriger Vild

Jeg har nu redet ham 3 gange og han kigger undrende på mig når jeg stiger af "Var det det???" syntes han at sige. Jeg er dog så stolt og glad da min fysisk træning i centret 2 gange om ugen har resulteret i at jeg kan stige af uden problemer!! Så vi skal nok komme godt fra start og jeg får brug for gode muskler med den glade hest jeg har. Efter længe at have søgt en part må jeg indse at det ikke kan lade sig gøre så derfor er det vigtig at jeg holder en god form og energi til at klare ham selv. 

Glæder mig til lørdag og ved at Kaka også gør. Hjerte

23-03-2019

Endelig blev vi klar til den store dag hvor jeg kom i sadlen. Godt nok 2. gang i dag så vi er overud lykkelige. Line var oppe på ham i onsdags for at jeg kunne blive overbevidst omn at han var sød. Han ville i første omgang ikke have hende op fra skamlen men til sidst kom hun op fra jorden. I dag stod jeg så op fra skamlen helt uden problemer?? Vi skridtede rundt og han var super sød et par enklte overgange til trav hvor jeg fik mærket hvor stor og lækker trav han har. Glæder mig så meget til vores sommer den kan kun blive god. Træning i arkademisk ridning har jeg droppet da det kræver for meget hjælp fra anden person. Det bliver for besværligt når jeg ikke selv kan køre til træning. Så jeg har meldt til undervisning ved Sarah igen fra april af da hun kender mig og mine udfordringer. 

31-01-2019

Kaka nyder frosten med sin kammerart på folden. Vi er nu tilmeldt undervisning ved Gitte Vestergaard KBR ARR, i akademisk rigtig ridning, som vi glæder os til. Hvis det lykkes at få ham i traileren skal vi afsted d. 8/2 første gang. Ellers bliver der ikke trænes så meget da banen er frossen og isglat. Men vi går den gode tid imøde og det skal nok lykkes at få forår igen. 

20-11-2018

Kaka havde besøg af dyrlægen så vi kunne få en udredning på hvad der gemte sig i hans bringe/skuldre. Heldigvis viste scanning at det var et gammel slag der var skyld i en forkalkning i en hinde omkring musklen. Så heldigvis ingen grund til panik og vi fortsætter med at træne. Jeg har stadig ikke mulighed for at købe en sadel der kan passe ham men vi nyder at træne sammen fra jorden. Langsomt bliver han mere og mere blød hans galop er blevet meget bedre. 

08-11-2018

I dag havde Kaka igen besøg af Christina Ilsøe. Hun var ikke andet end lige trådt ind af døren da Kaka hurtig reagerede på hendes berøring af bryst-albue. Vi aftalte en laserterapi og så skal jeg have dyrlægens bud på hvad det er der sidder og trygger ham. Ellers er hans ryg og krop blevet så super fin og det går den rigtige vej nu. Derfor undre det os også at han stadig er meget stram i sin venstre side.