22-03-2018

Malgre Tout

Believe Me har endelig fået sin vaccine mod allergi og er opstartet onsdag d. 21/3 derefter følge en bestemt plan og næste vac er d. 4/4.  Så programet er lagt for det næste år. Samme dag havde jeg også besøg af Silje Sadeltilpasning. Hun kunne konstaterer at BM har et skævt bækken. Muligvis opstået ved fald på fold eller hun har trådt forkert. Så nu er der bestilt kioprakter til hende og vores undervisning, som vi endelig var startet på igen, er endnu engang udsat. Når hun har fået en behandling skal vi så have tjekket sadler igen. 

Mht vores deltagelse i Rytterhjælpen ved Malgre Tout har jeg modtaget mail med info omkring samling d. 16/4 til 18/4. Dette vil forgå på Slangerupgård Midtsjælland. Desværre kan jeg jo godt regne ud at mit problembarn ikke kan være klar så hurtig og vi må melde fra. Det er meget frustrerende og ærgeligt. Jeg havde sådan glædet mig, men har regnet ganget og divideret at jeg bestem vil få lige så meget ud af at bruge pengene på undervisning ved Sarah som det koster at tage fri 3 dage, køre hele vejen med hest, opstaldning, overnatning og forplejning til hest chauffør og jeg. 

Mon hun fik skaden den dag hun virkelig gav den gas på snefolden? Hun har ikke været øm eller halt men dog var det samme tid som skaden i højre bagben... sååå jaaa med hende ved man aldrig. Hun skal vist være glad for at hun ejes af mig. Mange er begyndt at ryste på hovedet og komme med kommentar hvorfor jeg bliver ved at bruge min energi og penge på hende. Jeg ved dog ikke hvad jeg ellers skal gøre, hun er den hest jeg har og har en hel bestemt plads i mit hjerte da hun er mit sidste hjemmeavl. Jeg tror på hende og ved at vi nok skal komme der hvor vi har planer om! 

Når jeg ved hvad kioprakteren siger kan vi lave en ny plan, måske endog på en helt "ny" hest.