Stald Bosgaards Believe Mes blog

12-04-2018

Så har vi haft besøg af kiroprakter og hun fandt en lille skævhed i ryggen. Heldigvis intet på lunger, nyer eller tegn på noget alamerende. Problemet med hendes utilpashed mente hun skyldtes forstøret æg ved brunt. Så nu kommer dyrlægen forbi i morgen og følger op på dette og behandler med en sprøjte hvis det er problemet. Dog nævnte Linda, dyrlæge, at det også kunne lyde som mavesår? I morgen ved vi mere. :-)

22-03-2018

Believe Me har endelig fået sin vaccine mod allergi og er opstartet onsdag d. 21/3 derefter følge en bestemt plan og næste vac er d. 4/4.  Så programet er lagt for det næste år. Samme dag havde jeg også besøg af Silje Sadeltilpasning. Hun kunne konstaterer at BM har et skævt bækken. Muligvis opstået ved fald på fold eller hun har trådt forkert. Så nu er der bestilt kioprakter til hende og vores undervisning, som vi endelig var startet på igen, er endnu engang udsat. Når hun har fået en behandling skal vi så have tjekket sadler igen. 

Mht vores deltagelse i Rytterhjælpen ved Malgre Tout har jeg modtaget mail med info omkring samling d. 16/4 til 18/4. Dette vil forgå på Slangerupgård Midtsjælland. Desværre kan jeg jo godt regne ud at mit problembarn ikke kan være klar så hurtig og vi må melde fra. Det er meget frustrerende og ærgeligt. Jeg havde sådan glædet mig, men har regnet ganget og divideret at jeg bestem vil få lige så meget ud af at bruge pengene på undervisning ved Sarah som det koster at tage fri 3 dage, køre hele vejen med hest, opstaldning, overnatning og forplejning til hest chauffør og jeg. 

Mon hun fik skaden den dag hun virkelig gav den gas på snefolden? Hun har ikke været øm eller halt men dog var det samme tid som skaden i højre bagben... sååå jaaa med hende ved man aldrig. Hun skal vist være glad for at hun ejes af mig. Mange er begyndt at ryste på hovedet og komme med kommentar hvorfor jeg bliver ved at bruge min energi og penge på hende. Jeg ved dog ikke hvad jeg ellers skal gøre, hun er den hest jeg har og har en hel bestemt plads i mit hjerte da hun er mit sidste hjemmeavl. Jeg tror på hende og ved at vi nok skal komme der hvor vi har planer om! 

Når jeg ved hvad kioprakteren siger kan vi lave en ny plan, måske endog på en helt "ny" hest. 

02-02-2018

 Det hele er gået i stå her på gården. Believe Me og jeg venter på forår så dressurbanen kan blive til sand- istedfor vandbane. Hun har dog formået at få en skade på højre bagben men ser allerede fin ud igen efter en omgang antibiotika. Jeg har hende mistænkt for at komme for tæt på Jo-Jo`s bagben på folden. :-)

Vi har stadig heller ikke hørt fra Malgre Tout men når de kalder er vi så klar! 

Go weekend til jer alle

07-11-2017

I dag fik jeg taget lidt nye billeder af Believe Me. Hun trængte til en omsorgsdag og fik rykket man og pyntet til løjer. Jeg havde helt glemt hvor meget hun elsker at blive shinet up til løjer. Så vi nød vist en begge en hyggedag.

Søndag skal hun have sko på igen, det dur desværre ikke at gå uden. Hun slider for meget på hoven og hendes gang bliver flad og uenergisk. Det dejlige efterårsvejr vi har lige nu gir os gode træningsmuligheder som vi også nyder. Sadlen skal have et tjek da hun har udviklet sig så den ikke ligger optimal. Så vi arbejder på at blive klar til undervisning om 2 uger. 

Ellers glæder vi os til en dato for samling med Malgre Tout. :-)

25-10-2017

 I dag havde vi en meget spændene dag på gården. Jeg havde for nogle måneder siden meldt mig som programdeltager til Rytterhjælpen ved Malgre Tout. Jeg skulle fortælle om en udfordring ved min ridning og de ville evt bruge os til deres program. Jeg skulle sende en video hvor jeg fortalte om emnet, men den mail overså jeg da jeg var på kursus ved Susan Kjærgård. Derfor blev den sendt et par uger for sent og jeg var sikker på at de havde "droppet" min historie. Jeg blev derfor noget forbavset da der kom en ny mail med tidspunkt på deres besøg hos os. Dagen var så i dag og sikke en dag! Dagen startede stille og roligt da de først ville ankomme ca 14.30, så der var masser af tid. Udmugning var klaret i går så hestene blev lukket ud mens vi ordnede boksen. I mens frokosten skulle nydes i ro styrtede det ned så hele stalden blev oversvømmet og vi måtte igang igen. Endelig var vi klar igen og hestene kom ind dog efter noget overtagelse. Der var jo meget vand de skulle igennem for at komme ind af døren. Smiler stort

Alle fik de tørre tæpper på og jeg fik kaffen med ud så vi kunne blive i stalden. Det var virkelig spændene og nu glæder jeg mig til at se optagelserne, når de har klippet det værste væk. Jeg kæmpede mig igennem spørgsmålene, men som jer der kender mig ved, var det ikke uden tåre. Rasmus og pigerne var vældig søde og gav mig den tid der skulle til, så det blev ikke så volsomt. Det var helt rart at få sat ord på hvad der er svært og hvad jeg gør for at få det til at lykkes. Vi snakkede om de forskellige udfordringer der er i en stald og i ridning når man som jeg har fået en del skader. Hvad mit mål, ønske var med deres hjælp var nok der jeg blev noget tilbageholdene for ville ikke sætte det for højt. Ligesom på BBH kurset hvor jeg kunne have vende snuden hjem efter 2 dage da mit mål var nået, så måske jeg skal tro på det og sætte denne bom lidt op. Rasmus sluttede så af med at sige de meget gerne ville have mig med som deltager og næste gang bliver på Slangerrupgård, Sjælland hvor der bliver samling af alle deltager og de forskellige professionelle hjælper. Dert bliver virkelig en udfordring i sig selv bare at skulle møde der med hest. Så skal vi på farten igen, men det klare vi helt sikkert også Believe Me og jeg. Hjerte