09-01-2017

Lang vinter

På vej ind i det nye år startede Jo-Jo desværre med at være halt. Efter besøg ved dyrlæge, smertestillende og boksro, stadig uren især lige når hun skal igang. Endnu engang en tur til dyrlægen med overnatning så de kunne se hvor slemt det er om  morgnen, fik vi resultatet. Jo-Jo har slidgigt i nakkehvirvl mellem 5. og 6. led. Hun fik en sprøjte som hun må få en gang om året og i dag, 3 dage efter er hun allerede mega frisk og kan slet ikke accepeterer den smule foldtid hun får alene. Hun er klar til at vinde sin plads i hierakiet igen som staldens dronning. Heldigvis nyder hun selskab af Believe Me, som også stadig har boksro med lidt foldtid alene. De kan så gå side om side og brokke sig sammen.

Vi har også haft besøg af Ida, massør til hende som også kan hjælpe hende.  

Der er nu bestilt Back on Track fleecdækken med hals  og en venninde syr hals på hendes nuværende dækken. 10 dage med fold og stille gåture, derefter roligt igang med skridt for vogn og om ca 3 uger må hun køre lidt dressur igen uden samling og for meget bøjning.

Derefter skal hun nok blive frisk igen til at køre stævner, hvis vi bare hele tiden tager højde for de hensyn der skal tages. Undgå kulde samt lang opvarmning og god tid til at skridte af.

Nu glæder vi os over de gode timer hun har givet os og alle dem vi nok skal få i året.