25-05-2016

Landsstævne

Hjemme igen efter et veloverstået landsstævne som kusken godt kan være stolt af! Dressuren gik fint, Hans kørte pænt og præcist! Dog trak det meget ned at Jo-Jo momentvis viste tindens til at være uren, når hun blev presset. Dette krævede så en dyrlægekontrol inden der blev giver tilladelse til at køre maraton. Heldigvis gik hun fin igennem kontrollen og de blev godkendt!

Maratoen gik over stok og sten! Kusk og hest havde deres første maraton, som gik super godt. Det er også første gang der skal huskes 7 forhindringer, da det tit er samme forhindringer vi køre 2 gange. Dette er ikke tilfældet når det er landsstævner.  Det var en meget tekninsk svær B-etape hvor forhindringerne skulle passeres. Det kostede på tidsresultatet, men det er noget der bliver bedre, når de lær hinanden at kende og får noget mere erfaring. Jo-Jo har helt bestemt et mere fremadgående gear som kusken skal lære at håndterer. De kørte uden uheld og kun fejl på tid! Det er bestemt en flot første tur.

Forhindringsbanen søndag gik rigtig godt og de blev nr. 2!!! Der røg 5 bolde da hest og kusk blev lidt for glade og ivrige. :-) Super flot kørt.

Nu er Jo-Jo ved at komme til kræfter igen og klar til næste opgave.

Når fotograf er færdige med at redigerer kommer der flere flotte billeder.